Vedligeholdelse af hegn mod syd

Vedligeholdelse af hegn mod syd

Vi har fået en fin tilbagemelding fra kommunen vedr. det udførte og fremtidig vedligeholdelse af det fredede hegn mod markene:

“Så kom jeg igennem mails og har været ude og kigge på hegnet. Jeg kan umiddelbart kun se i har beskåret den vestligste del af hegnet, i fald i har beskåret resten har i klaret det uden at efterlade spor – det er godt klaret. Til gengæld ser det noget nedbarberet ud i den vestlige ende. Det er fint i tager brombærkrattet for det breder sig helt afsindigt hvis man ikke holder det i skak, men buskene skal ikke klippes så hårdt tilbage.

Hegnet er en del af fredningen så man kan gå i Kappelhøjkilen med en fornemmelse af at være ”i det grønne” ved at husene er gemt lidt væk. Jeg begav mig ikke ud i rapsmarken så jeg har ikke en klar fornemmelse for hvordan det ser ud nede fra kilen, det må vente til han har høstet i sensommeren.

Når han har høstet vender jeg tilbage med en endelig vurdering. Indtil da må i gerne løbende tage brombærkrattet så længe i fjerner det afklippede materiale, men altså ikke øvrigt buskads.

Venlig hilsen

Mette Thornholm
Natursagsbehandler

 

5 Replies to “Vedligeholdelse af hegn mod syd”

Skriv et svar

Vi bruger cookies. Klik Ok for at acceptere.